Go Back
+ servings

Quesadilla med kylling

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
8 små stykker

Ingredienser

  • 2 store madpandekager
  • 80-100 g tilberedt kylling eller andet kød
  • 60 g revet cheddar ost
  • 1 forårsløg fintsnittet
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk stødt koriander
  • 1 avovado
  • 1 fed hvidløg presset
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • Lidt citronsaft
  • 1 knsp salt og lidt peber

Fremgangsmåde
 

  • Fordel osten på den ene madpandekage.
  • Trevl kyllingkødet fra hinanden og kom det ovenpå osten sammen med forårsløg.
  • Drys spidskommen og stødt koriander på og kom den anden madpandekage på toppen.
  • Steg quesadillaen på begge sider, på en middelvarm pande (ca. 5 minutter på hver side). Pandekagen skal blive sprød og osten skal være smeltet.
  • Mos avocadoen sammen med citronsaft, hvidløg, spidskommen, salt og peber. Tag quesadillaen af panden, skær den i mindre stykker og server med guacamole og tomatsalsa. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed