Go Back
+ servings

Hakkebøffer i tomatsauce

Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 30 minutter
4 personer

Ingredienser

  • 350-400 g hakket oksekød
  • 100 g bacontern
  • 200 g champignon i tynde skiver
  • 1 lille løg i tern
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • 2 tsk basilikum
  • 1 tsk oregano
  • Frisk basilikum
  • Lidt olie til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Rør ½ tsk. salt, 1 knsp. peber, 1 tsk. oregano og 1 tsk. basilikum sammen med kødet og form til 4 bøffer.
  • På en varm pande med lidt olie, brunes hakkebøfferne af i ca. 3-4 minutter på hver side.
  • Læg bøfferne i et mellemstort fad og kom straks bacontern på panden. Når de er brunet godt af men stadig mangler et par minutter, kommes løg, hvidløg og champignon på panden.
  • Vend godt i det og steg videre i 3-4 minutter.
  • Fløden hældes på sammen med de flåede tomater, ½ tsk. salt, lidt peber og 1 tsk. basilikum.
  • Lad saucen koge op og smag til. Når den har boblet et par minutter hældes den over hakkebøfferne i fadet og kommes i den varme ovn i 10 minutter.
  • Tag fadet ud af ovnen og server med enten ris eller pasta til. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed