Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Squash fritters
Forberedelses tid:
10
minutter
minutter
Samlet tid:
30
minutter
minutter
8
stykker
Ingredienser
230
g
squash
revet
2
æg
30
g
parmesan
revet
40
g
mel
1
tsk.
salt og lidt peber
Skal fra ½ citron
Olie til stegning
Fremgangsmåde
Pres væsken godt fra den revet squash mellem hænderne og kom det i en skål, det er den drænede vægt der tæller.
Bland det med æg, parmesan, citronskal, mel, salt og peber.
Sæt en pande over varmen og kom godt med olie på.
Kom ca. 2 spsk til hver portion og steg dem ved høj varme i 2-3 minutter på hver side. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed