Go Back
+ servings

Fiskenuggets

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
2 personer

Ingredienser

  • 250-300 g kulmule eller torsk
  • 1 dl hvedemel
  • 2 dl pankorasp
  • 1 æg sammenpisket
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde
 

  • Skal du lave tilbehør - så start med det.
  • Skær fisken ud i passende stykker - ikke for store.
  • Vend fisken i mel, æg og til sidst i raspen - det er en klistret affærre men det skal nok blive rigtig godt.
  • Kom alle stykkerne på en tallerken, klar til at komme på panden.
  • Opvarm en pande med rigeligt olie og kom halvdelen af fiskestykkerne på.
  • Fisken steges i ca. 3 minutter på hver side, tages af panden, drysses med salt og er derefter klar til servering. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed