Go Back
+ servings

Vinter gryde

Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 55 minutter
6 personer

Ingredienser

  • 500 g svinekød
  • 200 g bacon
  • 1 løg i skiver
  • 250 g champignon i kvarte
  • 3 store gulerødder
  • 3 pastinakker
  • 1 lille dåse tomatpuré
  • 7 dl vand
  • 1 bouillonterning
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Evt. lidt majsstivelse

Fremgangsmåde
 

  • Start med at sætte ris eller kartofler over.
  • Skær kødet i tern af ca. 2×2 cm.
  • Pil og skær løget i skiver. Skyl champignonerne og del dem i kvarte.
  • Sæt en gryde over varmen og brun bacon af. Når det har taget farve kommes kødet, champignon og løg i gryden og det hele svitses af i ca. 5 minutter og tilsæt tomatpuré.
  • Krydr med 1 tsk. salt og lidt peber.
  • Vand hældes i gryden sammen med bouillonterning.
  • Lad det simre i ca. 10 minutter.
  • Gulerødder og pastinak skrælles og skæres i grove stykker og kommes i gryden.
  • Retten simre i yderligere 10 minutter og smages evt. til med salt og peber.
  • Skal sovsen være tykkere, så kan du jævne med et par tsk. majsstivelse rørt ud i koldt vand. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed