Alle ingredienserne til kødboller røres sammen i en skål. Kom farsen i køleskabet i en halv time, for at den kan trække lidt smag.
Peanutsaucen røres sammen. Start med at komme peaunutbutter og sukker i en skål. Under omrøring kommes de flydende ingredienser i, så saucen ikke skiller.
Gulerødderne til mango salaten skrælles og laves til lange strimler med skælleren.
Skrællen fra mangoen skæres af og den skæres også i lange strimler.
Agurken halveres og det midterste "våde" skæres fra og resten strimles ligesom gulerødderne.
Spidskålen snittes fint.
De 4 ingredienser til salaten blandes i en skål.
En pande med fedtstof tændes og kød bollerne formes i størrelse af en stor teske fuld og drysses med sesam og kommes på den varme pande.
Mango salaten kommes i serverings-skålene, lidt peanut sauce hældes over, toppes med lidt peaunuts og til sidst kødbollerne.
Du kan evt. komme friske koriander på toppen. Velbekomme!