Go Back
+ servings

Kylling i kokos og karry

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
4 personer

Ingredienser

  • 400 g kylling i tern
  • dåse kokosmælk el. 1 stor og 1 lille dåse
  • 1 pose frosne grøntsager ca. 4-500 g.
  • 1 spsk thaikrydderi fra urtekram
  • 1-2 spsk karry
  • spsk peanutbutter
  • lidt salt og peber
  • Peanuts til at drysse på toppen

Fremgangsmåde
 

  • Kokosmælk og krydderier kommes i en wok eller pande og det koges op.
  • Imens tændes for en pande og olie kommes på.
  • Når panden er varm, brunes kyllingstykkerne af og krydres med lidt salt og peber.
  • Peanutbutter og kylling kommes i kokosmælken, lad simre i 5 minutter.
  • Til sidst kommes grøntsagerne i. Lad retten simre i yderligere 5 minutter - indtil grøntsagerne er varme. Giv endelig ikke retten for længe.
  • Top retten med peanuts og evt. friske koriander. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed