Go Back
+ servings

Bruschetta

Sprødt brød med tomat og basilikum
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
6 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises med det samme

Ingredienser

  • 10 skiver brød
  • 1 fed hvidløg
  • 2 store tomater
  • 1 skalotteløg eller rødløg
  • 1 stor håndfuld frisk basilikum
  • 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber
  • 2 spsk olie

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 190 grader (varmluft).
  • Kom brødet på en bageplade med bagepapir eller brug din bagerist.
  • Fordel lidt olie på hvert stykke brød og bag brødene sprøde.
  • Imens skæres tomater og rødløg i tern, basilikum hakkes og det blandes sammen i en skål med salt, peber og olie.
  • Hvidløget pilles og deles i midten på langs.
  • Når brødene er blevet sprøde i ovnen lægges de på et fad og hvert brød gnides med hvidløg på overfladen - det giver en skøn hvidløgs smag på brødene.
  • Fordel tomatblandingen på brødene og undgå væsken i bunden af skålen.
  • Pynt evt. med lidt ekstra krydderurter på toppen, og de er klar til servering. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed