Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Syltede rødløg
Lækre syltede rødløg
Forberedelses tid:
15
minutter
Samlet tid:
25
minutter
1
mellem glas
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
2-3 uger
Ingredienser
4
dl
lys lagereddike
2
dl
sukker
1 ½
dl
vand
5
rødløg
Evt. et par peberkorn og lidt lauerbærblade
Fremgangsmåde
Pil og skær rødløgene i tynde skiver eller ringe.
Kom eddike, sukker, vand og evt. krydderier i en lille gryde.
Kog det op til sukkeret er opløst og sluk for blusset.
Kom løgene i et skyllet tætsluttet glas og hæld den lune lage over.
Låget lukkes og glasset stilles på køl.
Lagen skal være varm når du hælder den over løgene.
Efter nogle timer kan rødløgene spises. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed