Go Back
+ servings

Syltede rødløg

Lækre syltede rødløg
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 25 minutter
1 mellem glas
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 uger

Ingredienser

  • 4 dl lys lagereddike
  • 2 dl sukker
  • 1 ½ dl vand
  • 5 rødløg
  • Evt. et par peberkorn og lidt lauerbærblade

Fremgangsmåde
 

  • Pil og skær rødløgene i tynde skiver eller ringe.
  • Kom eddike, sukker, vand og evt. krydderier i en lille gryde.
    Kog det op til sukkeret er opløst og sluk for blusset.
  • Kom løgene i et skyllet tætsluttet glas og hæld den lune lage over.
  • Låget lukkes og glasset stilles på køl.
    Lagen skal være varm når du hælder den over løgene.
  • Efter nogle timer kan rødløgene spises. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed