Go Back
Udskriv
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Koldskål knas
Lækkert topping til koldskål
Forberedelses tid:
5
minutter
minutter
Samlet tid:
15
minutter
minutter
1
glas
Frysegnet:
Nej
Holdbarhed:
1-2 uger
Ingredienser
2
dl
havregryn
½
dl
solsikke kerner
½
dl
cashewnødder
groft hakket
½
dl
sesamfrø
1
spsk
kokosolie
2
spsk
akacie honning
½
tsk
vaniljekorn eller 1 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
En pande tændes og kokosolien kommes på.
Alle ingredienserne til knasen blandes sammen og ristes på den middelvarme pande.
Sørg for at vende i det hele tiden og sluk for panden, når knasen er blevet gylden i farven.
Knasen lægges på et stykke bagepapir til afkøling og derefter kommes i et tætsluttet glas.
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed