Go Back
+ servings

Grønkålssalat med appelsin

Sprød vintersalat med grønkål, vanødder og frisk appelsin.
Forberedelses tid: 20 minutter
Samlet tid: 40 minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: Spises samme dag

Ingredienser

Salat

  • 140 g grønkål
  • 1 appelsin
  • ½ granatæble
  • 1 stor håndfuld valnødder

Dressing

  • 3 spsk olie
  • 1 spsk æbleeddike
  • 1 tsk salt og kværnet peber
  • ½ appelsin, saft og skal
  • 2 tsk flydende honning

Fremgangsmåde
 

Dressing

  • Riv skallen fra appelsinen og pres derefter saften ned i en skål.
    Bland det sammen med resten af ingredienserne og sæt skålen til side.

Salat

  • Rist valnødderne på en varm tør pande. Ca. 5 minutter til de er gyldne.
  • Hak grønkålen fint.
  • Fjern skrællen fra appelsinen, også det hvide og skær i små både.
  • Pil kernerne fra granatæblet.
  • Hæld dressingen i kålen og klem det sammen med hænderne.
    På den måde får du dressingen og smagen godt ind i den grove kål.
  • Fordel kålen på et fad og anret appelsin, granatæble og valnødder på toppen.
    Valnødderne kan også hakkes i mindre stykker. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed