Spinatpandekager med hummus og avocado
Hjemmelavet spinatpandekager med hummus og avocado.
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 25 minutter minutter
8 portioner
Frysegnet: Ja pandekagerne
Holdbarhed: 1 dag
Spinatpandekager
- 100 g frisk eller frossen optøet spinat
- 3 æg
- 3 dl mælk
- 100 g fuldkornsmel
- 50 g hvedemel
- 1 tsk salt og lidt peber
- Fedtstof til panden
Hummus
- 1 ds kikærter
- 1½ spsk tahin
- 4 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk spidskommen
- 2 spsk citronsaft
- ½ tsk salt og lidt peber
- ½ dl vand
Hummus
Kom alle ingredienserne i en minihakker/food processor.
Blend det hele godt til en ensartet masse.
Du kan tilføje lidt ekstra vand, hvis du ikke synes, at den er blød nok i konsistensen.
Anretning
Tag en pandekage og fordel hummus og avocado på bunden.
Top med salat, syltede rødløg og citron mynte dressing. Velbekomme!
Udskriv