Go Back
+ servings

Spinatpandekager med hummus og avocado

Hjemmelavet spinatpandekager med hummus og avocado.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
8 portioner
Frysegnet: Ja pandekagerne
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Spinatpandekager

  • 100 g frisk eller frossen optøet spinat
  • 3 æg
  • 3 dl mælk
  • 100 g fuldkornsmel
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Fedtstof til panden

Hummus

  • 1 ds kikærter
  • spsk tahin
  • 4 spsk olie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • ½ dl vand

Derudover

Fremgangsmåde
 

Spinatpandekager

  • Alle ingredienserne blendes sammen indtil at det er ensartet.
  • Kom lidt fedtstof på en middelvarm pande.
  • Steg pandekagerne på panden ved middel varme.
    Der bliver 8 stykker.

Hummus

  • Kom alle ingredienserne i en minihakker/food processor.
  • Blend det hele godt til en ensartet masse.
  • Du kan tilføje lidt ekstra vand, hvis du ikke synes, at den er blød nok i konsistensen.

Anretning

  • Tag en pandekage og fordel hummus og avocado på bunden.
  • Top med salat, syltede rødløg og citron mynte dressing. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed