Go Back
+ servings

Protein pizza med pepperoni

Lækker opskrift på protein pizza med pepperoni og ost på toppen.
1 pizza (2 personer)
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

Protein pizzabund

  • 250 g havregryn
  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Pizza topping

  • 1 kugle frisk mozzarella, eller tilsvarende revet ost
  • 50 g pepperoni
  • 100 g pizzasauce

Fremgangsmåde
 

Protein pizzabund

  • Tænd ovnen på 190 grader.
  • Kom alle ingredienserne i en skål.
  • Blend det hele sammen til en lind dej med en stavblender.
  • Form pizzabunden med fugtede fingre på et stykkebagepapir.
    Dejen er klistret.
  • Bunden skal være 30-32 cm i diameter, alt efter hvor tyk du vil have bunden.
  • Forbag bunden i 12 minutter.

Pizza topping

  • Fordel pizzasauce, mozzarella og pepperoni på bunden.
  • Bag pizzaen i yderligere 12 minutter, eller indtil at osten er smeltet og gylden. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed