Protein pizza med pepperoni
Lækker opskrift på protein pizza med pepperoni og ost på toppen.
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet
Protein pizzabund
- 250 g havregryn
- 250 g hytteost
- 4 æg
- 1½ tsk bagepulver
- 1 tsk salt
Pizza topping
- 1 kugle frisk mozzarella, eller tilsvarende revet ost
- 50 g pepperoni
- 100 g pizzasauce
Protein pizzabund
Tænd ovnen på 190 grader.
Kom alle ingredienserne i en skål.
Blend det hele sammen til en lind dej med en stavblender.
Form pizzabunden med fugtede fingre på et stykkebagepapir.Dejen er klistret. Bunden skal være 30-32 cm i diameter, alt efter hvor tyk du vil have bunden.
Forbag bunden i 12 minutter.
Pizza topping
Fordel pizzasauce, mozzarella og pepperoni på bunden.
Bag pizzaen i yderligere 12 minutter, eller indtil at osten er smeltet og gylden. Velbekomme!
Udskriv