Salat med nudler vendt i en lækker peanutbuttersauce og stegt laks.
Forberedelses tid: 10 minutterminutter
Samlet tid: 30 minutterminutter
2portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag
Ingredienser
Nudelsalat
150gukogte nudler
1gulerod
1pak choi
100g soyabønner
2stykkerlaks
Flagesalt og peber
Olie til stegning
½lime
Peanutbutterdressing
½lime
3spsk peanutbutter
3spsk vand
2spsksoya
1tsksukker
Peanuts
Fremgangsmåde
Nudelsalat
Dup laksestykkerne tørre på et stykke køkkenrulle.På en varm pande med olie steges laksen af med skindsiden nedad.Drys med salt og peber.Efter ca. 7 minutter vendes stykkerne på den anden siden og steges yderligere et par minutter.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
Skræl og skær guleroden i tynde skiver.Skær pak choi i grove stykker.
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend det i de kogte nudler.
Bland grøntsagerne i nudlerne og anret salaten i to skåle.Fjern skindet fra laksen og fordel det på toppen. Velbekomme!