Go Back
+ servings

Nudelsalat med peanutbuttersauce.

Salat med nudler vendt i en lækker peanutbuttersauce og stegt laks.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
2 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Nudelsalat

  • 150 g ukogte nudler
  • 1 gulerod
  • 1 pak choi
  • 100 g soyabønner
  • 2 stykker laks
  • Flagesalt og peber
  • Olie til stegning
  • ½ lime

Peanutbutterdressing

  • ½ lime
  • 3 spsk peanutbutter
  • 3 spsk vand
  • 2 spsk soya
  • 1 tsk sukker
  • Peanuts

Fremgangsmåde

Nudelsalat

  • Dup laksestykkerne tørre på et stykke køkkenrulle.
    På en varm pande med olie steges laksen af med skindsiden nedad.
    Drys med salt og peber.
    Efter ca. 7 minutter vendes stykkerne på den anden siden og steges yderligere et par minutter.
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
  • Skræl og skær guleroden i tynde skiver.
    Skær pak choi i grove stykker.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend det i de kogte nudler.
  • Bland grøntsagerne i nudlerne og anret salaten i to skåle.
    Fjern skindet fra laksen og fordel det på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed