Go Back
+ servings

Morgenmadsmuffins med brombær

Lækre morgenmadsmuffins med skønne brombær i.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
6 muffins
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 3 æg
  • 120 g havregryn
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 knsp salt
  • 3 spsk flydende honning
  • 100 g brombær friske eller optøet fra frost

Fremgangsmåde
 

  • Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).
  • Pisk æggene sammen og bland resten af ingredienserne i, på nær brombær.
  • Vend til sidst bærene i og fordel massen i 6 silikone muffinsforme.
  • Bag dine muffins i 20 minutter og lad dem køle af inden de tages ud af formen.
  • De opbevares i en bøtte på køl. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed