Go Back

Paneret halloumi

Halloumi ost paneret i æg, mel og panko rasp.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 70 g panko
  • 40 g mel
  • 2 æg
  • 1 pakke halloumi ost
  • ½ tsk Salt og lidt kværnet peber

Fremgangsmåde
 

  • Pisk æggene ud i en lille skål.
  • Hæld mel ud i én lille skål med salt og peber, og panko rasp i en anden.
  • Skær din halloumiost ud i mundrette stykker, ca. 24.
  • Paner nu dine stykker halloumi. Først i mel, så i æg og til slut i pankoen.
  • Gør det med dem alle sammen.
  • Kom godt med olie på panden.
  • Steg stykkerne på alle sider, indtil at de får en gylden skorpe.
    Drys med salt.
  • Server straks. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed