Go Back
+ servings

Tortillachips med tomatsalsa og guacamole

En nem og enkel opskrift på tortillachips med guacamole og tomatsalsa.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 20 minutter
4 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

Tomatsalsa

  • 250 g tomater
  • 1 spsk olivenolie
  • ½ tsk sukker
  • 1 tsk hvid balsamico
  • ½ tsk flagesalt og lidt friskkværnet peber
  • 1 spsk hakket frisk basilikum

Guacamole med tomat

  • 2 modne avocadoer
  • ½ rødløg finthakket
  • 1 tomat
  • 1-2 fed hvidløg
  • Saften fra ½ lime
  • ½ tsk spidskommen
  • ½ tsk stødt koriander
  • 1 knsp salt og lidt peber
  • 2 spsk creme fraiche

Derudover

  • 1 pose tortillachips

Fremgangsmåde
 

Tomatsalsa

  • Skær tomater i tern og kom dem i en skål.
  • Hak basilikum og vend resten af ingredienserne i.

Guacamole med tomat

  • Del avokadoerne, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiskeske ned i en skål.
  • Mos avokadoerne med en gaffel sammen med krydderierne, limesaft og hvidløg der er pillet og presset.
  • Bland til sidst tomat, rødløg og cremefraiche i og smag til med salt og peber.

Anretning

  • Hæld dine tortillachips i en skål.
    Anret tomatsalsa og guacamole I hver sin skål og server. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed