Tortillachips med tomatsalsa og guacamole
En nem og enkel opskrift på tortillachips med guacamole og tomatsalsa.
Forberedelses tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 20 minutter minutter
4 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage
Tomatsalsa
- 250 g tomater
- 1 spsk olivenolie
- ½ tsk sukker
- 1 tsk hvid balsamico
- ½ tsk flagesalt og lidt friskkværnet peber
- 1 spsk hakket frisk basilikum
Guacamole med tomat
- 2 modne avocadoer
- ½ rødløg finthakket
- 1 tomat
- 1-2 fed hvidløg
- Saften fra ½ lime
- ½ tsk spidskommen
- ½ tsk stødt koriander
- 1 knsp salt og lidt peber
- 2 spsk creme fraiche
Guacamole med tomat
Del avokadoerne, fjern stenen og skrab kødet ud med en spiskeske ned i en skål.
Mos avokadoerne med en gaffel sammen med krydderierne, limesaft og hvidløg der er pillet og presset.
Bland til sidst tomat, rødløg og cremefraiche i og smag til med salt og peber.
Anretning
Hæld dine tortillachips i en skål.Anret tomatsalsa og guacamole I hver sin skål og server. Velbekomme!
Udskriv