Go Back
+ servings

Sukkerfri hindbærkage

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 50 minutter
10 stykker

Ingredienser

  • 1 dl kokossukker
  • 1 dl sukrin gold
  • 4 store æg
  • 2 dl mandelmel
  • 3 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljekorn
  • 1 ps frosne hindbær optøet
  • 1 stor håndfuld mandelsplitter til toppen

Fremgangsmåde

  • Ovnen tændes på 175 grader, varmluft.
  • Alle tørre ingredienser blandes sammen i en skål.
  • Æggene røres i, et ad gangen.
  • De frosne hindbær vendes i dejen, gem gerne lidt til at pynte på toppen.
  • Dejen kommes i en stor springform med bagepapir.
  • De sidste hindbær kommes på toppen og mandelsplitterne drysses på.
  • Kagen kommes i ovnen i ca. 35 min. Hvis du er i tvivl om kagen er færdig, kan du stikke i kagen med et træspyd, dejen må ikke hænge fast.
  • Kagen nydes afkølet og gerne med en klat cremefraiche, skyr eller græsk yoghurt. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed