Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Lun leverpostej med bacon og champignon
Traditionel lun leverpostej med stegte svampe og sprød bacon.
Forberedelses tid:
15
minutter
minutter
Samlet tid:
45
minutter
minutter
6
personer
Frysegnet:
Ja
Holdbarhed:
2-3 dage
Ingredienser
1
leverpostej,
ca. 500 g
500
g
champignon
2
spsk
olie
200
g
bacon i skiver
1
tsk
salt og lidt peber
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 180 grader.
Del champignonerne i kvarte og kom dem på en varm pande med olie.
Krydr med salt og peber og steg dem ca. 7 minutter.
Læg bacon ud på en bageplade med bagepapir.
Kom pladen i ovnen i 10 minutter.
Vend leverpostejen på hovedet i et ovnfast fad så bunden ligger øverst.
Fjern emballagen.
Lun leverpostejen i 10 minutter i ovnen.
Fadet fyldes med champignoner og bacon skiver. Pynt evt. med lidt frisk timian.
Server den lune leverpostej med rødbeder, agurkesalat og rugbrød. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på Instagram
Brug
@madogkaerlighed
eller
#madogkærlighed