Go Back
+ servings

Lun leverpostej med bacon og champignon

Traditionel lun leverpostej med stegte svampe og sprød bacon.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
6 personer
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 1 leverpostej, ca. 500 g
  • 500 g champignon
  • 2 spsk olie
  • 200 g bacon i skiver
  • 1 tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde

  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Del champignonerne i kvarte og kom dem på en varm pande med olie.
  • Krydr med salt og peber og steg dem ca. 7 minutter.
  • Læg bacon ud på en bageplade med bagepapir.
  • Kom pladen i ovnen i 10 minutter.
  • Vend leverpostejen på hovedet i et ovnfast fad så bunden ligger øverst.
  • Fjern emballagen.
  • Lun leverpostejen i 10 minutter i ovnen.
  • Fadet fyldes med champignoner og bacon skiver. Pynt evt. med lidt frisk timian.
  • Server den lune leverpostej med rødbeder, agurkesalat og rugbrød. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed