Home Frokostbordet Lun leverpostej med bacon og champignon

Lun leverpostej med bacon og champignon

by Maria
Lun leverpostej med bacon og champignon

Lun leverpostej med bacon og champignon.

Lun leverpostej med bacon og champignon, en klassisker som alle, både og børn og voksende kan lide.

Det lyder ikke af noget særligt, men en lækker rugbrød eller fransbrødsmad med lun leverpostej. Toppet med bacon og champignon smager super lækkert og er lige det man har lyst til ind i mellem. Så her får du en helt traditionel opskrift som kan bruges både til hverdage, weekender og til de mange frokostborde til både jul og påske, hvor retten altid er et fast indslag.

Find mere indspiration til et lækkert frokostbord her!

Lun leverpostej med bacon og champignon

Lun leverpostej med bacon og champignon

Lun leverpostej med bacon og champignon. Lun leverpostej med bacon og champignon, en klassisker som alle, både og børn og voksende kan lide. Det lyder ikke af noget særligt, men en lækker rugbrød eller fransbrødsmad med lun leverpostej. Toppet med… Frokostbordet Lun leverpostej med bacon og champignon European print
portioner: 4-6 personer forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 1 leverpostej, ca. 500 g
  • 500 g champignon
  • 2 spsk olie
  • 200 g bacon i skiver
  • 1 tsk salt og lidt peber

Sådan gør du:

  • Opvarm ovnen til 180 grader
  • Del champignonerne i kvarte og kom dem på en varm pande med olie, krydr med salt og peber og steg dem ca. 7 minutter
  • Læg bacon ud på en bageplade med bagepapir og kom pladen i ovnen i 10 minutter
  • Vend leverpostejen på hovedet i et ovnfast fad så bunden ligger øverst og fjern emballagen. Lun leverpostejen i 10 minutter. Når fadet er taget ud kommes champignoner og sprøde bacon skiver over og pynt evt. med lidt frisk timian
  • Server den lune leverpostej med rødbeder, agurkesalat og rugbrød. Velbekomme!
Tilbehør

Denne ret er også super lækkert med hjemmelavede syltede rødbeder – find opskriften her!

Leave a Comment