bagværk

Bagværk af alle slags! Til højtider, morgenbordet i weekenden, madpakkerne, aftensmaden eller “bare fordi”. Bagværk kan virkelig det hele.

Her finder du opskrifter på boller, pølsehorn, madbrød, pitabrød, kager, kanelsnegle og meget meget mere.

Kan boller fryses ned?

Ja! De kan sagtens fryses ned.

Jeg laver ofte en dobbeltportion af opskriften og så fryser jeg dem ned så snart de er bagt og afkølet.

Ved at fryse dem ned med det samme så bibeholder du friskheden i bollen.

Hvis du venter en dag eller to så vil du også fryse en halvtør bolle ned. Hjemmebag holder bare ikke lige så lang tid som bollerne man køber i supermarkedet så hvis du gerne vil have dem på frost er det klart bedst at gøre det med det samme.

Du kan tø bollerne op på køkkenbordet. De kan også få 30 sekunder i mikroovnen.

Eller så kan de lunes ved 170 grader i ca. 5 minutter.

Her kan man med fordel lige komme dem hurtigt ind under vandet fra hanen. Det gør at bollerne ikke bliver tørre efter en ekstra tur i ovnen.

Det er sådan et smart trick hvis ikke man er udstyret med en fancy dampovn.

Få ugens inspiration og opskrifter

Tilmeld dig Mad og kærligheds nyhedsbrev og få helt gratis mine skabeloner til madplan og indkøbsliste tilsendt til din mail.

I nyhedsbrevet modtager du ugens opskrifter til den kommende uge og inspiration til din madlavning.