bagværk

Bagværk af alle slags! Til højtider, morgenbordet i weekenden, madpakkerne, aftensmaden eller “bare fordi”. Bagværk kan virkelig det hele.

Det kan samle familien både når duften breder sig i hele huset eller når brødet skal æltes sammen.

 

Her finder du opskrifter på boller, pølsehorn, madbrød, pitabrød, kager, kanelsnegle og meget meget mere.


Jeg elsker at bage. Det er hyggeligt og det er noget særligt.

Nogle gange skal det gå lidt stærkt og så er det de nemme løsninger der vælges og andre gange er der tid, til det langsomme bagværk.

Her finder du både de lidt hurtige opskrifter og dem som kræver længere tid.

Jeg håber, at du vil kunne finde lidt inspiration, som du kan tage med dig i køkkenet.

Kan boller fryses ned?

Ja! De kan sagtens fryses ned.

 

Jeg laver ofte en dobbeltportion af denne opskrift og så fryser jeg dem ned så snart de er bagt og afkølet.

 

Ved at fryse dem ned med det samme så bibeholder du friskheden i bollen.

Hvis du venter en dag eller to så vil du også fryse en halvtør bolle ned. Hjemmebag holder dig bare ikke lige så lang tid som bollerne man køber i supermarkedet så hvis du gerne vil have dem på frost er det klart bedst at gøre det med det samme.

 

Du kan tø bollerne op på køkkenbordet. De kan også få 30 sekunder i mikroovnen.

Eller så kan de lunes ved 170 grader i ca. 5 minutter.

Her kan man med fordel lige komme dem hurtigt ind under vandet fra hanen. Det gør at bollerne ikke bliver tørre efter en ekstra tur i ovnen.

Det er sådan et smart trick hvis ikke man er udstyret med en fancy dampovn.

Få ugens madplan

Tilmeld dig Mad og kærligheds nyhedsbrev og få helt gratis mine skabeloner til madplan og indkøbsliste tilsendt til din mail.

 

I nyhedsbrevet modtager du hver uge madplan til den kommende uge, samt ekstra inspiration til ugens madlavning.