Proteinboller med chokolade og banan

Proteinboller med chokolade og banan.

Her får du opskrift på nogle virkelig lækre proteinboller med chokolade og banan. De er meget nemme at lave, og så smager de dejligt sødt med sødme fra moden banan og den mørke chokolade.

Hvis du er vild med chokolade, så kan du også bage de her protein chokoladeboller.

Bagningen bliver ikke nemmere end det her. Bollerne kræver nemlig ingen hævetid og heller ikke mange ingredienser. Alle kan være med og de smager virkelig skønt.

 

Proteinboller med chokolade og banan

Lækre proteinboller med chokolade og banan i.
10 boller

Ingredienser

  • 150 g banan
  • 150 g hytteost
  • 2 æg
  • 1 spsk flydende honning
  • 160 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 50 g chokolade

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 190 grader.
  • Blend æg, hytteost, honning og banan.
  • Hak chokolade groft.
  • Kom de tørre ingredienser i skålen og vend æggeblandningen i.
    Lad massen stå og trække i skålen i 5 minutter.
  • Form 10 små boller med en ske. Dyp skeen i vand, så dejen nemmere slipper.
  • Kom bollerne i ovnen i 20 minutter.
    Lad dem afkøle på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Proteinboller med chokolade og banan

Mere inspiration til bollerne.
  • Du kan også tilsætte nødder og tørret frugt til dejen. Det kan være i stedet for chokoladen eller blot som supplement.
  • Du kan også lave denne udgave af proteinbollerne som sagtens kan serveres på morgenbordet, til brunch eller til at snuppe nogle med i madpakken.
  • Chokoladebollerne opbevares på køl i en bøtte med låg.
  • De kan også sagtens fryses ned. Så kan man for eksempel lave en større portion på en gang.

 

Sunde chokoladeboller.

Udover at denne udgave af chokoladeboller smager super godt så er de også fyldt med gode sager som mætter. Hytteost og æg har et højt proteinindhold og havregryn er rig på fibre. Så når du har spist en eller to af de her boller, så vil du opleve en anden form for mæthed i maven end når man spiser de lyse chokoladeboller lavet på hvedemel.

Du kan bage mange udgaver af proteinboller og i mange variationer. Jeg har lavet flere slags som du kan finde under kategorien. Protein boller lige her.

For at få en glutenfri version kan du anvende glutenfri havregryn. De er virkelig gode, hvis du mangler lidt til den søde tand, men hvor du gerne stadig vil passe lidt på dit indtag. Du kan spise dem, som de er eller putte lidt smør på. De er virkelig gode, og man kan med fordel spise dem lidt lune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..