Sandwich med kylling og karrydressing.
Her får du opskriften på en virkelig lækker sandwich med kylling og karrydressing. Den er genial at lave til frokost, men fungerer også helt fint som en god og simpel aftensmad.
Udover kylling og karrydressing er den fyldt med sprød bacon, avocado og syltede rødløg. En helt perfekt kombi hvis du spørger mig.
Sandwich med kylling
Ingredienser
Kylling
- 2 kyllingbryster
- 2 spsk olie
- Salt og peber
Karry dressing
- 60 g græsk yoghurt
- 60 g mayonaise
- 1 tsk karry
- ½ tsk flydene honning
- Lidt salt og peber
Sandwich
- 4 sandwichbrød
- 1 avocado
- Lidt salt og peber
- Syltede rødløg
- 1 pakke bacon i skiver
Fremgangsmåde
Kylling
- Tænd ovnen på 185 grader almindelig ovn.Kom kyllingen i et ovnfast fad og fordel olie, salt og peber på.Kom kyllingen i ovnen i 22 minutter.Fordel baconskiverne på en bageplade med bagepapir.Kom pladen i ovnen de sidste 15 minutter.
Karry dressing
- Rør ingredienserne til dressingen sammen og stil den til side.
Sandwich
- Skær brødene igennem, hold dem lukkede og lun dem i et varmt panninijern.De skal blive sprøde udenpå og ikke ristes indeni.Åben brødene og lad dem køle let af.Smør med karrydressing på top og bund.Skær kylling og avocado i skiver.Fordel det i 4 sandwich sammen med bacon og syltede rødløg.Drys med lidt salt og peber. Kom toppen på og server.
Mere inspiration til opskriften.
- Jeg køber altid de samme sandwichbrød, når jeg laver de her sandwich. De smager nemlig virkelig godt og giver en stemning af en god cafe sandwich. De minder meget om de brød fra Joe and the Juice, hvis du har prøvet dem. De er fra Kohberg, og på pakken står der ‘Grov café sandwich’.
- Jeg har også lavet en anden sandwich, der minder om denne her. Det er en sandwich med kylling og pesto, og den smager også virkelig godt!
- Som udgangspunkt bruger jeg frisk kyllingebryst, der bliver tilberedt i ovnen. Det smager bare af meget mere, end det kyllingepålæg, du køber færdigt i supermarkedet. Og så er kiloprisen på det kylling man selv tilbereder også billigere.
Kyllingesandwich.
De her kyllingesandwich er blevet et hit herhjemme, og vi laver dem også ofte, hvis vi skal på tur eller maden bare godt må være nem.
Hvis vi tager dem med ud på skovtur, pakker jeg dem ofte ind i bagepapir – ligesom du kan se på billedet. Så holder fyldet sig meget nemmere i sandwichen, og det falder dermed ikke ud.
Rul dem stramt ind, luk enderne ind inden sandwichen pakkes helt ind. Når sandwichen er blevet pakket ind, så kan du nemt skære dem over på midten og så er de nemme at spise når man er på farten.
De syltede rødløg der er i mine sandwich er hjemmelavet. Jeg bruger dem ofte i alt fra sandwich til salater og andet godt. De er gode at have på køl hvor de også fint holder sig længe, så kan du bruge dem til en masse forskelligt.