Reklamepolitik

Her kan du læse om Mad og kærligheds reklamepolitik. Hvilke retningslinjer og beslutninger jeg har taget omkring reklame, sponsoreret indlæg, samarbejdsaftaler mm.

Du kan lige her læse mere om Mad og kærlighed – eller hvis du er interesseret i et samarbejde/annonce på bloggen se mere her.

Mad og kærlighed er min personlige madblog og et univers hvor mange søde læsere dagligt lægger vejen forbi. Det er vigtigt at rammerne er på plads og jeg har taget stilling til ovennævnte.

Jeg er sikker på, at det gør det til et mere troværdigt, ægte og trygt sted at være – for alle!

Affiliate links.

Har du hørt det før? En del af mange bloggers indtjening er ved at henvise deres læsere til hjemmesider. De tjener en lille procentdel af salget på at lave disse affiliate links.

Lad os fx sige at du følger en modeblogger og er pjattet med hendes bluse. Hun fortæller så hvor den er fra og linker til en side hvor den kan købes. Det kan være i et blogindlæg eller direkte på Instagram – måske i en story!

Hvis du så beslutter dig for at købe den bluse – så tjener hun en lille procentdel af salget på, at have henvist dig dertil. (Det tekniske bag, lader jeg sig slippe for).

Måske du tænker; “Ej hvor er det snyd”!! Men det er det ikke. Fordi du betaler ikke mere for produktet af den grund. Det er forretningen som “belønner” bloggeren, fordi personen har valgt at henvise de interesserede til den givne side, hvor blusen kan købes.

Så tilbage til min blog og mine affiliate links.

Du kan måske støde på et affiliate link på en af mine sider. Det kan være på udvalgte madvarer, produkter, køkkengrej mm., som jeg bruger derhjemme. Alt sammen produkter som jeg personligt er glad for.

Hvis du så klikker på et link og køber noget vil jeg tjene en lille procentdel af købet. Men IKKE noget der bliver dyrere for dig – som jeg beskrev herover.

Det er vigtigt for mig, at jeg er helt ærlig omkring hvordan min blog fungerer og at ingen føler sig snydt. Jeg kendte nemlig ikke selv til dette før jeg fik min blog.

SÅ kort sagt; vil jeg tjene en lille procentdel hvis du skulle få lyst til, at købe en af de ting jeg omtaler. På den måde kan du også støtte bloggen og mig, så jeg fortsat kan gøre mere af det vi alle har glæde af.

Sponsoret indlæg og produkter.

På nogle indlæg vil der fremgå; reklame eller annonce i toppen af indlægget. Når det er angivet er det fordi, at jeg er indgået et samarbejde med det givne produkt, som omtales i indlægget.

For det første er det et lovkrav, at alle der omtaler et produkt hvor der indgår et samarbejde, skal angive det i toppen af et indlæg.

For det andet er også det vigtigt for mig, at der ikke hersker nogen tvivl om, at det givne indlæg er et samarbejde.

Jeg er meget stolt af de samarbejdsaftaler jeg laver. At virksomheder og produkter anerkender mit arbejde og har lyst til, at jeg skal levere et stykke arbejde.

Jeg samarbejder med virksomheder og produkter som jeg personligt kan stå indenfor. Det skal give mening og være et troværdig budskab for både dig, Mad og kærlighed OG den virksomhed som jeg samarbejder med.