by Maria

Velkommen til Mad og kærlighed

Tak for at du lagde vejen forbi. Jeg håber at du vil finde inspiration og opskrifter som du kan bruge hjemme hos dig!

Du behøves slet ikke at være “en haj i køkkenet” for at lave opskrifter fra bloggen. Det er hele tanken med det der udvikles herinde. Det skal være lige til og for ALLE. Jeg elsker at gøre maden pæn og anrette den lækkert. Men lad dig ikke skræmme, de fleste af retterne er meget nemme at gå til.

 

Her vil du finde…

• Hverdagsmad
• Familievenlige retter
• En ugentlig madplan
• Mad hvor alle kan være med
• Inspiration til at gøre din madlavning til ugen nemmere
• Madforberedelse og opbevaring af grøntsager i bøtter

Om maRIA

Jeg hedder Maria og det er mig der står bag Mad og Kærlighed. Jeg er mor til Josefine og Alberte.  Vi bor sammen i vores dejlige lejlighed i København.

Madlavning er min helt store passion. Jeg elsker at være i mit køkken, eksperimentere med nye retter og dele opskrifterne med jer!

Jeg er uddannet smørrebrødsjomfru og har hele mit liv interesseret mig for madlavning. Køkkenet er stedet som gør mig glad at være. Der går ikke en eneste dag uden, at jeg får nye mad idéer. Min mad skal være nem at lave, smage skønt og gerne med masser af farver og grøntsager.

Her startede det

I januar 2016 oprettede jeg min Instagram profil Mad og Kærlighed. Jeg ønskede at dele min mad i hverdagen, måske mest for at motivere mig selv til, at lave flere nemme og sunde måltider. Navnet valgte jeg da jeg syntes at det passede godt på det jeg gerne ville dele ud af. Mad og kærlighed – både hver for sig og ikke mindst min kærlighed til maden.

Der kom flere og flere følgere til på Instagram. Jeg satte mig ind i hvordan det “fungerede”, tog det mere seriøst og begyndte at interagere en del mere med de mange som havde lyst til at følge med.

I sommeren 2016 startede jeg så min madblog og jeg har siden udviklet opskrifter. Jeg kan huske første gang at den ALLERFØRSTE besøgende havde været på bloggen, det var helt vildt; “Tænk at nogen vil bruge mine opskrifter og besøge min blog” tænkte jeg!

I dag kommer mange søde læsere forbi hver dag. Mange tager også opskrifterne til sig og er med til at gøre Mad og Kærlighed, til et dejligt sted at være. Det er simpelthen så fantastisk.

Jeg har siden da skrevet og udgivet to kogebøger, flere e-bøger og jeg glæder mig til mange flere spændende projekter i fremtiden.

Få ugens madplan

Tilmeld dig Mad og kærligheds nyhedsbrev og få helt gratis mine skabeloner til madplan og indkøbsliste tilsendt til din mail.

I nyhedsbrevet modtager du hver uge madplan til den kommende uge, samt ekstra inspiration til ugens madlavning.