Rugbrødstoast med pesto og serrano

Rugbrødstoast med pesto og serrano.

Her får du opskriften på en nem og lækker rugbrødstoast med pesto og serrano.

Rugbrødet er smurt med denne basilikums pesto. Det er super hurtigt at lave, og det smager bare så godt. Det er perfekt at lave til frokost eller til en nem omgang aftensmad. Evt. med lidt gnavegrønt til.

Toasten er lavet med revet mozzarella men du kan sagtens bruge andet ost. Alt efter hvad du foretrækker.

Rugbrødstoast med pesto og serrano

Lækker rugbrødspanini med mozzarella, pesto og skinke.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
2 toast
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

  • 4 skiver rugbrød
  • 2 spsk basilikumspesto
  • 4 skiver serrano
  • 40 g revet mozzarella
  • Lidt salt og peber

Fremgangsmåde

  • Smør rugbrødet med pesto.
  • Fordel osten på 2 af skiverne og kom 2 skiver serrano ovenpå hvert stykke med ost.
  • Drys med salt og peber og kom en skive rugbrød på toppen.
  • Kom sandwichen i et stykke bagepapir og i det varme paninijern.
    Giv den ca. 5 minutter, til brødet er sprødt i kanten og osten er smeltet. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Jeg laver altid mine toast og panini i et godt paninjern. Her er pladerne med små riller i og ens på hele overfladen. Jeg synes at de bliver lækre og sprøde med den plade.
  • Du kan dog også lave rugbrødstoast på en pande, så får du den stadig sprød. Dog bliver den ikke presset så meget sammen, men smagen er stadig god.
  • Jeg bruger primært en god grøn pesto, og jeg plejer at lave den selv. Du kan også prøve at lave en god rød pesto, som også er lækker!
  • Du kan bruge lige det rugbrød, som du vil. Har du ikke rugbrød, kan du bruge mange andre typer brød.

 

Rugbrødstoast med pesto og serrano

Rugbrødspanini med mozzarella.

Sådan en rugbrødspanini kan også sagtens forberedes og ligges på køl dagen før, at den skal bruges. Det kan eksempelvis være, hvis du gerne vil have en nem og hurtig aftensmad.

Så kan du dagen samle det antal rugbrødstoast med pesto og serrano, som du skal bruge. På dagen tager du dem så bare ud fra køl og direkte ind i panini jernet.

Jeg plejer at komme revet mozzarella i min rugbrødstoast med pesto, og det kan jeg bedst lide. Hvis du bruger frisk mozzarella, så kan det godt blive ret vådt, hvis du ikke dræner det en inden det kommes i brødet.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..