Rød pesto

by Maria
Rød pesto

Lækker rød pesto!

Her får du opskriften på en super nem og virkelig lækker rød pesto.

Smagen er fantastisk og du kan bruge den røde pesto på mange lækre sager.

Brug pestoen til den her lækre pasta med rød pesto.

F.eks. på tapas bordet både til at smørre på brødet eller dyppe i, i din sandwich/pitabrød eller til at vende pestoen i en god pastasalat.

Rød pesto

Lækker hjemmelavet pesto.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
1 mellemstørelse skål
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 uger

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 glas soltørret tomater i olie 280 g.
  • 1 dl rapsolie
  • 30 g mandler
  • 30 g parmesan
  • 1 knsp salt
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 god håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde
 

  • Kom alle ingredienserne i en god blender eller minihakker.
  • Sørg for at det er blendet godt sammen.
  • Smag evt. til med salt og lidt ekstra citronsaft og kom pestoen i et glas eller en bøtte med låg.
  • Opbevar glasset på køl.
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Der er mange muligheder, og jeg kan klart anbefale dig at prøve at lave den selv – det er slet ikke svært.

Pestoen opbevares på køl i en bøtte eller opbevarings glas med låg. Den kan holde sig mindst et par uger.

Pestoen får sin flotte røde farve fra de soltørrede tomater, og de giver en fantastisk smag.

Jeg kan anbefale dig at gøre pestoen til en del af et tapasbord. Brød og pesto er en god kombination.

Mere inspiration til opskriften.

Leave a Comment

Opskrift Vurdering