Sandwich med spicy tun

Sandwich med spicy tun.

Her finder du opskriften på en virkelig lækker sandwich med spicy tun. Selve opskriften på den spicy tunsalat er ret simpel og alligevel smager den hammer godt!

Udover tunsalat så kommes der også pesto, tomat og avocado i sandwichen. Den er nem at lave, og du kan spise den til både frokost og aftensmad.

Sandwich med spicy tun

Lækre sandwich med tun, avocado og pesto.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 20 minutter
4 sandwich
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 dag

Ingredienser

Tunsalat

  • 1 dåse tun
  • ½ rødløg
  • ½ citron, saften derfra
  • 4 spsk mayonnaise
  • 3 tsk shirascha chilisauce
  • salt og peber

Sandwich

  • 4 sandwichbrød, evt. grov cafe sandwichbrød fra Kohberg
  • 4 spsk pesto
  • 1 stor tomat
  • 2 avocadoer
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Dræn tunen og vend alle ingredienserne til tunsalaten sammen.
    Hold evt. lidt igen med chilisaucen og smag til.
  • Skær tomat og avocadoer i skiver.
  • Skær brødet over og lun det i paninijernet.
  • Smør bunden med tunsalat og toppen med pesto.
  • Kom avocado og tomat ovenpå tunsalaten og kom toppen på. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Når jeg laver sandwich, bruger jeg næsten altid de brød, der hedder Café Sandwichbrød fra Kohberg. De er fulde af god smag, og så har de en perfekt sandwich form og størrelse. Andet brød kan selvfølgelig også bruges.
  • Du kan også godt tilsætte lidt majs til din spicy tunsalat, det er noget som mange gode kan lide i tunsalat.
  • I stedet for at lune brødet først og så samle det med fyld bagefter, så kan du også samle hele din sandwich og så efterfølgende lune det i paninijernet. Så får du det der kaldes en tuna melt sandwich. Altså hvor bunden lunes med sammen med brødet.
  • Pak evt. sandwichen ind i et stykke bagepapir og så kan den deles på midten. Det er nemt at spise den sådan og nemt hvis man skal have dem med på farten.
  • Tunsalaten kan sagtens gemmes i køleskabet i et par dage.

Spicy tunsalat.

Det der gør denne spicy tunsalat stærk er, at jeg bruger noget, der hedder shirascha chilisauce. Man kan også bruge tabasco eller en anden chilisauce. Når du laver din tunsalat er det en god idé at smage den til undervejs. Så sikrer du dig, at den bliver lige så stærk (eller mild), som du ønsker det.

Jeg er vild med at lave sandwich. Det er mega lækkert og kan varieres i det uendelige.  Herhjemme laver jeg både sandwich til madpakken, når vi skal på tur og nogle gange til den nemmere aftensmad.

Det er faktisk noget, vi elsker at lave til aftensmad. Sådan en lækker sandwich med spicy tun kan være lige så lækker aftensmad som så meget andet. Og så tager meget mindre tid at lave.

 

Find flere sandwich opskrifter her.

 

Sandwich med spicy tun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..