Kebabsalat

Kebabsalat.

Her får du opskriften på en nem kebabsalat med cremefraiche dressing. Salaten er lavet på kebabkød som er købt på frost. Det gør salaten super nem at lave men ikke destomindre virkelig god.

Kødet skal bare en tur på panden, imens kan grøntsagerne snittes og så er det bare at fordele det varme kød over salaten og toppe med en cremefraiche dressing.

Du kan sagtens lave en dressing selv men har har jeg bare brugt en færdiglavet fra supermarkedet.

Så alt i alt får du her inspiration til en lækker og hurtig kebabsalat.

Kebabsalat

Lækker salat med kebab, tomat, salat, agurk og cremefraiche dressing.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
4 portioner

Ingredienser

  • 400 g kebab fra frost
  • 300 g salat
  • 1 rødløg
  • 250 g cherrytomater
  • 1 agurk
  • 2 snack peber
  • Cremefraiche dressing
  • Flagesalt

Fremgangsmåde

  • Steg kebabkødet på panden efter anvisning på pakken.
  • Snit salaten fint. Skær tomaterne i kvarte og agurk i tern.
  • Halver snack peber, fjern kernehus og skær i strimler.
    Pil rødløget, halver og skær i tynde strimler.
  • Anret det hele på 4 tallerkener eller et stort fad.
  • Fordel kødet ovenpå, drys med lidt flagesalt og top med dressing.
    Dressingen kan også serveres ved siden af og ikke kommes på toppen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Kom evt. lidt chili på salaten hvis du er til en lidt stærkere udgave.
  • Du kan også bruge alle ingredienserne til salaten og komme i et pitabrød eller et fladbrød og lave en slags durumrulle. Begge dele er også virkelig lækkert.
  • Salaten kan sagtens gemmes til frokosten dagen efter. Men her vil jeg lige anbefale at vente med at blande kødet i salaten til det er blevet koldt. Det varme kød vil gøre grøntsagerne lidt triste hvis man ikke spiser det med det samme.

 

Kebabsalat

Kebabsalat opskrift.

Du kan selvfølgelig sagtens lave din egen kebab hvor kødet skal krydres og tilberedes. Men denne opskrift er tænkt som inspiration til en hurtig og lækker omgang mad.

Indimellem og oftest i hverdagen så må maden jo gerne være nem og hurtig at lave. De fleste af os har ikke lyst til at bruge flere timer i køkkenet i de travle hverdage. Og så er opskrifter som sådan en kebabsalt her virkelig skønt.

Ingredienserne er også oplagt at bruge til et pitabrød med kebab. Det smager fantastisk godt og gør måltidet lidt mere mættende. Det er også en oplagt mulighed at kunne lave pitabrød med kebab til dem i familien der ønsker det og så kebabsalat til andre.

 

Kebabsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..