Home aftensmad Linse deller

Linse deller

by Maria
Linse deller med spidskålssalat

Linse deller

Lækre og meget nemme linse deller til et mættende vegetarisk måltid. De smager rigtig godt og kan sagtens spises af både store og små.

Du kan servere dem til en salat, komme dem i madpandekager. Evt. disse spinatpandekager eller så kan du lave dem større og bruge dem som bøffen i en vegetarisk burger. Mulighederne er mange.

Er du til ekstra krydret mad, aå kan det anbefales at skrue lidt op for krydderierne og måske tilsætte lidt chili til farsen. Og ellers så er de helt fine lige som de er.

Linse deller med spidskålssalat

Linse deller

Linse deller Lækre og meget nemme linse deller til et mættende vegetarisk måltid. De smager rigtig godt og kan sagtens spises af både store og små. Du kan servere dem til en salat, komme dem i madpandekager. Evt. disse spinatpandekager… Vegetar Linse deller European print
portioner: Ca. 16 små deller forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 150 g røde linser
  • 1 lille løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg løg, presset
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 1 æg
  • 50 g havregryn, blendet fint til mel
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • Rigeligt olie til stegning

Sådan gør du:

  • Kog linserne efter anvisning på pakken - de må meget gerne koges ekstra møre. Hæld alt vandet fra
  • Linserne blandes sammen med resten af ingredienserne
  • På en varm pande med rigeligt olie steges dellerne ca. 3-4 minutter på hver side. Vil du lave burger bøffer beregnes mængden af ca. 3 deller til en burger bøf. Velbekomme!

Linser er virkelig en skøn og mættende ingrediens at bruge i mange retter. Her som deller men også i gryderetter og salater er det lækkert. Du kan finde mange slags linser i supermarkedet i forskellige farver. Bl.a. grønne, røde og sorte. De er nemme at anvende da de bare skal koges og ikke ligge i blød først, som bønner og kikærter skal.

Jeg laver efterhånden mange vegetariske opskrifter. Det er sjovt at udforske det vegetariske køkken, at bruge grøntsagerne som hoved ingrediens i måltidet og få grøntsagerne til at smage dejligt.

De opskrifter får også en større og større plads her på bloggen. Jeg er ikke selv vegetar men derfor kan jeg alligevel godt lide at lave vegetariske måltider flere gange om ugen. 

Det er lækkert at gøre lidt ekstra ud af grøntsagerne som jeg før i tiden mest anså som tilbehør ting til kødet.

Du kan finde flere vegetariske opskrifter lige her!

Leave a Comment