Saftig marokkansk kylling!
Her får du opskriften på skøn marokkansk kylling. Det er en super god marinade og kun let krydret, så børn kan også sagtens spise med.
Du kan også vende kyllinglår i marinaden, lade det trække en times tid i køleskabet og give dem ca. 40 minutter ved 175 grader. Så får du også nogle skønne smagfulde kyllinglår.
Hvis du også vil lave salaten dertil, som ses på billedet kan du finde opskriften på både salat og kylling lige her.
Marokkansk kylling
Forberedelses tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 1 time time 5 minutter minutter
3 personer
Ingredienser
- 400 g kyllingbryst eller inderfilet
- Lidt olie
- 2 tsk spidskommen
- 1 tsk gurkemeje
- ½ tsk kanel
- 1 tsk salt og peber
- Olie til stegning
Fremgangsmåde
- Har du hele kyllingbryster, så skær dem i mindre lange stykker.
- Mariner kødet og stil den gerne til side i en halv times tid. Du kan også marinere kyllingen om morgenen og lade den stå i køleskabet til om aftenen.
- Opvarm en pande, kom lidt olie på panden og steg kyllingen i ca. 5 minutter på hver side. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
For at sparre lidt tid i køkkenet, så er opskriften her oplagt til at lave ekstra af. Server kyllingen til aftensmaden og dagen efter kan du bruge kyllingen i en salat til din frokost. Eller genbruge det til aftensmaden dagen efter.
Mad i hverdagen må meget gerne være lækker OG nem – ikke sandt!