Protein pizza med ost og skinke

Protein pizza med ost og skinke.

Her kan du få en lækker opskrift på protein pizza med ost og skinke.

Denne her pizzabund er ikke, som du kender den klassiske – der er nemlig hverken gær eller mel i. I stedet er den lavet på havregryn, hytteost, æg, bagepulver og salt.

Prøv også min anden opskrift på protein pizza med skinke og parmesan.

Du kan variere toppingen på mange måder, men den helt klassiske med ost og skinke er nu altså lækker!

Protein pizza med ost og skinke

En hjemmelavet pizza med højt proteinindhold lavet med ost og skinke.
Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 35 minutter
1 pizza
Frysegnet: Ja, pizzabunden
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet

Ingredienser

Protein pizzabund

  • 250 g havregryn
  • 250 g hytteost
  • 4 æg
  • tsk bagepulver
  • 1 tsk salt

Pizza topping

  • 100 g pizzasauce
  • 60 g Skinke
  • 1 kugle frisk mozzarella
  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

Protein pizzabund

  • Tænd ovnen på 190 grader.
  • Blend alle ingredienserne sammen med en stavblender.
  • Form massen til en rund pizzabund på et stykke bagepapir.
  • Hvis det hænger fast, kan du dyppe dine fingre i lidt vand.
  • Form dejen til 30-32 cm i diamater.
  • Forbag bunden i ovnen i cirka 12 minutter.

Pizza topping

  • Fordel pizzasauce, skinke og mozzarella på bunden.
  • Bag pizzaen i yderligere 12 minutter.
    Når den er bagt færdig toppes med frisk basilikum. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Det er også oplagt at dele selve opskriften op i fire eller seks, så du i stedet for fire-seks små pizzaer. Det er særligt genialt til madpakken eller som et lille mellemåltid.
  • Server pizzaen varm, når den lige er kommet ud af ovnen. Pizzaen kan også godt spises kold, hvis du fx gerne vil tage et stykke med på farten.
  • Dejen er meget klistret at forme. Det kan derfor være en god idé at have en lille skål med vand stående ved siden af, så kan fingre dyppes deri. Det gør det meget nemmere at forme pizzabundende.
Hjemmelavet pizza uden mel.

Denne her pizza er genial til dig, der gerne vil holde lidt igen på hvedemelet, men som stadig elsker smagen af pizza! Opskriften her er også god til dig der søger et glutenfrit alternativ til den traditionelle pizzabund. Den er altså helt uden mel.

Det er ikke en bund, der bliver sprød på samme måde som en “klassisk” pizzabund med mel, men den har stadig en virkelig god smag. Det bedste ved denne her pizza er, at den mætter meget, da bunden er fyldt med protein fra både æg og hytteost.

Selvom det godt kan lyde mærkeligt med hytteost i en pizzabund, så er det altså godt. Man blender alle ingredienserne sammen til bunden, så den bliver én samlet masse.

Denne her protein pizza med ost og skinke kan du desuden lave på ingen tid. Dejen i sig selv er nemlig ret hurtig at bikse sammen, og den skal heller ikke hæve. Hvilket gør, at den kan komme direkte i ovnen så snart fyldet er kommet på.

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..