Rå marineret rødløg – lækker tilbehør til maden!
Lynhurtige rå marineret rødløg – hvis du lige står og mangler lidt tilbehør i sidste øjeblik.
De både pynter så flot på maden og smager skønt. Ofte tænker jeg meget i farver når jeg laver mad. Halvdelen af madoplevelsen er det vi ser og jeg elsker virkelig, at kunne lave et lækkert måltid, som også ser smukt ud i farverne.
De rå marineret rødløg er dekorative, om du pynter med dem på en salat, på tapas bordet eller på et stykke lækkert smørrebrød. Jeg serverede dem til påskefrokost bordet og der gik de fint på flere retter. Jeg så at de både blev spist på silden, frikadellerne og stegen.
Det er helt sikkert nogle jeg vil lave en anden gang, til sådan et frokost bord, til en god sildemad!
Rå marineret rødløg
Lækre marinerede rødløg i lage.
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 15 minutter minutter
1 portion
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage i køleskabet
Ingredienser
- 5 rødløg i skiver
- 3 spsk eddike/æbleeddike
- 6 spsk olie
- 1 spsk honning
- Saft og skal fra en øko citron
- 1 håndfuld frisk timian
- 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skær løgene i skiver.
- Bland alle ingredienserne til marinaden og hæld dem over løgene.
- Lad løgene trække i 5-10 minutter og de er klar til servering.
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed