Ristede løg

Hjemmelavet ristede løg.

Lav din egen hjemmelavet ristede løg, det er nemt og super lækkert at lave dem selv.

Løgene bliver sprøde udenpå og har stadig en lidt blød midte. Det kan sagtens smages af man bruger friske løg og det smager virkelig godt!

Skal du lave hjemmelavet hotdogs? Så prøv opskriften her på pølsebrød!

De sprøde løg kan du også bruge til mange andre lækre sager. For eksempel til at komme ovenpå på en skøn kartoffelmad med mayo og karse. Eller måske en roastbeefmad med remoulade og agurkesalat – det er også virkelig lækkert.

Det er egentlig alt for sjældent at man spiser sådan et godt stykke smørrebrød med lækre toppings på.

Ristede løg

Hjemmelavede sprøde ristede løg
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 45 minutter
0

Ingredienser

  • 3-4 løg
  • 5 dl smags neutral olie
  • 1 dl hvedemel
  • Flagesalt

Fremgangsmåde

  • Pil løgene og skær dem i tynde ringe.
  • Sørg for at skille alle ringene ad, der er ikke nogle som må hænge sammen.
  • Kom melet i en skål og vend løgene godt rundt i melet, gerne over et par gange.
  • Tag løgringene op igen og læg dem på en ren tallerken, så du får det overskydende mel af.
  • Kom olien i en gryde og sæt den på middelvarme, du kan teste om olien er varm nok ved at komme et lille stykke løg i gryden - begynder det at syde så er olien klar.
  • Kom en smule løgringe i gryden af gangen og når de er gyldenbrune tages de op med en hulske, lægges på køkkenrulle, så olien kan dryppe fra og lidt sidst drysses med salt.
  • Gentag til du ikke har flere løg. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Inspiration til opskriften.
  • Når du tilbereder dine løg i olien skal du være meget forsigtig. Først og fremmest fordi at olien bliver utrolig varm. Derudover skal du holde godt øje med løgene. Det går meget hurtigt med at de bliver brune og kan nemt brænde på. Men det er så også den eneste udfordring, de er supernemme at lave.
  • Løgene burde kunne holde sig nogle dage i en bøtte med låg. Men jeg vil klart anbefale dig, at lave dem du skal bruge på dagen. De er allerbedst når de er nylavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..