Serrano ruller

Serrano ruller.

Her får du opskriften på nogle lækre serrano ruller fyldt med flødeost og friske krydderurter.

De kræver ikke den store forberedelse og er simple at lave.

Kan du lide laks, så prøv opskriften på røget laks med flødeost og asparges.

Rullerne er super dekorative på spisebordet og er et perfekt indslag på tapasbordet eller som en appetizer inden middagen, når man har gæster.

Serrano ruller

Ruller af serano, ruccola og flødeost.
Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 15 minutter
8 ruller
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage

Ingredienser

  • 200 g Serrano skinke
  • 100 g ruccola
  • ½ pk Philadelphia flødeost
  • 1 spsk hakket persille
  • 1 spsk hakket frisk basilikum
  • 1 tsk dijonsennep
  • ½ tsk salt og lidt peber

Fremgangsmåde

  • Bland flødeost, krydderurter, sennep, salt og peber sammen i en skål.
  • Skyl ruccola og dup det tørt i et klæde.
  • Serrano skiverne lægges ud på et spækbræt og hver skive smøres med ca 1 spsk flødeost.
  • En smule ruccola lægges i den ene ende af skiven og rulles sammen.
  • Rullerne lægges på et fad og er klar til servering. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Den salte skinke er smurt med lidt flødeost der er vendt med krydderurter. Serrano skinken rulles sammen med lidt ruccaola og det er en skøn kombination af smage i én bid!

Det kan anbefales at prøve.

Jeg laver ofte en form for tapasbord når jeg har veninder til mad og vin. Det er en super hyggelig måde, at bruge længere tid over maden, hvor vi bare kan nipse lidt.

Jeg synes det er en dejlig måde at være sammen på og spise et måltid mad. I stedet for én større ret mad. Dét kan virkelig anbefales.

Mere inspiration til opskriften.
  • Vi “spiser” alle med øjnene, så det er også skønt at serverer noget, der ser fint og indbydende ud.
  • Jeg havde en dag 3 veninder på besøg til vin og hygge. Jeg lavede forskellige appetizers, som vi kunne sidde at hygge os  med. Jeg lavede bl.a. disse serrano ruller og de var et sikkert hit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..