Spidskålswrap

Spidskålswrap

Spidskålswrap

Lav en spidskålswrap og brug det som et super alternativ til en almindelig wrap. En wrap lavet af en madpandekage.

En wrap af spidskål er super lækkert og knasende friskt.

Har du en rest kødsovs fra aftensmaden dagen før, lidt kyllingkød, lidt kikærter der kan ristes sprøde på panden eller noget helt fjerde. Så kom det i din spidskålswrap. Alt kan bruges, det er kun et spørgsmål om, hvad du og resten af familien kan lide.

Spidskålswrap

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 10 minutter
1 person (2 wraps)

Ingredienser

  • 2 store spidskålsblade
  • 1 rest kød kikærter eller bønner ca 100 g
  • 1 håndfuld salat snittet
  • 1 stykke agurk. skåret i strimler
  • 1 håndfuld mango i tern
  • ½ snack peber skåret
  • 1 håndfuld friske koriander
  • ½ avokado
  • 1 tsk græsk yoghurt
  • ½ tsk citronsaft
  • Lidt salt og peber

Fremgangsmåde

  • Mos avocado, græsk yoghurt, citronsaft, salt og peber sammen med en gaffel.
  • Skyl spidskåls bladende og dup dem tørre i en viskestykke.
  • Lun evt. kødet på en pande eller i mikroovn, kom gerne ½ tsk. spidskommen i, det smager skønt sammen med koriander og de friske grøntsager.
  • Kom bladende på en tallerken og fordel ingredienserne i de to blade.
  • Fold dem let sammen og spis. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

Vi er ret vilde med det herhjemme. Det er så nemt at lave og sundt er det jo også. Som på billedet herunder kan alle indslagene til wrappen tages med ind på middagsbordet og på den måde kan alle få lov at kreere sin egen aftensmad. Det plejer at være et kæmpe hit blandt børnene.

Dte gør vi også ofte når vi spiser rispapirsruller.

Skal du lave en til madpakken, så foreslår jeg at der kommes lidt mindre fyld i, så du kan rulle den godt sammen. Lav evt. bare flere mindre ruller. Så kommer der også det mere kål indenbords.

Grønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering