Lækker pasta med rød pesto.
Her får du opskriften på simpel og lækker pasta med rød pesto, feta og frisk basilikum. Det er nemt tilbehør som du kan servere til aftensmaden. Også en perfekt salat at snuppe med på farten. Både i madpakken eller hvis familien skal på tur.
Skal det være ekstra nemt kan du købe en færdig rød pesto på glas i supermarkedet. Vil du gerne lave en selv?
Når først den er lavet, er det super nemt at bikse pastaen sammen.
Server evt. pastasalaten med et stykke kylling og lidt dampet broccoli. Så har du et nemt aftenmåltid.
Pasta med rød pesto
En lækker og nem pastasalat med rød pesto og feta.
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 35 minutter minutter
4 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2-3 dage
Ingredienser
- 200 g ukogt pasta
- 60 g rød pesto
- 50 g feta i tern
- En håndfuld frisk basilikum
- Smag til med salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Skyl den kogte pasta i koldt vand og dryp det godt af.
- Skær fetaen i tern.
- Vend pasta og pesto sammen.
- Kom pasten på et fad. Fordel feta frisk basilikum på toppen. Drys med salt og peber. Velkomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
- Alle slags feta kan bruges. Jeg kan anbefale en cremet feta fra en blok som giver en rigtig god smag sammen med pastaen og den røde pesto.
- Er sdu mere til mozzarella så kan du også sagtens bruge det i.
- Du kan sagtens vende et par håndfulde salat i så den får lidt mere grønt. Jeg selv synes at hjertesalat er lækkert. Det er lidt groft og med masser af bid.
- Du kan sagtens gemme resterne af pastasalaten og snuppe med til frokost dagen efter.
- Er du mere til grøn pesto? Så kan jeg anbefale denne klassiske basilikumspesto.