Sprøde ostebrød med rosmarin!
Det her er en perfekt måde at bruge resterne af dit brød på og få det skønneste tilbehør til aftensmaden. Lækre ostebrød med rosmarin – de smager simpelthen så godt.
De er nemme at lave. Med masser af ost og godt med rosmarin, så får du den skønneste smag frem i de små sprøde brød.
Prøv også de her pestosnurre med mozzarella, hvis du godt kan lide madbrød og ost.
I opskriften er der brugt comté, har du ikke det, så kan du sagtens bruge en anden fast/halvfast ost.
Men prøv endelig at bruge andet end mozzarella, som mange nok tyr til, når der skal laves ostebrød i ovnen.
Ostebrød med rosmarin
Ingredienser
- 6 store skiver brød
- 140 g fast ost f.eks. comté
- 1 fed hvidløg
- ½ dl olie
- 2 spsk frisk rosmarin hakket
- ½ tsk salt og lidt peber
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Læg brødet på et bageplade med bagepapir.
- Pres hvidløget ned i olien og bland det rundt.
- Fordel olien på brødet og derefter osten.
- Drys med rosmarin, salt og peber.
- Bag brødene i 20 minutter - til osten er gylden. Velbekomme!
De sprøde ostebrød vil også være et lækkert indslag til tapasbordet eller hvis du skal servere nogle appetizers. De er nemme at spise og kan lige snuppes med en hånd og en lille serviet.
Jeg kan også anbefale dem til nytårsaften, hvor man sidder og hygger lidt om maden. Brødene her er meget hurtigt at lave, og så er der tid til at lave en god steg og andet tilbehør i stedet.
Du kan finde flere opskrifter og inspiration til tilbehør lige her!