Pestosnurrer med mozzarella

Lækre pestosnurrer med mozzarella.

Her får du opskriften på nogle virkelig lækre pestosnurrer med mozzarella. De smager så skønt! Smagen er frisk fra pestoen og de er lækre bløde indeni med den smeltede mozzarella. Udenpå har de er dejlig sprød kant.

Det er nogle skønne snurrer med pesto og mozzarella som er velegnet både til aftensmaden, på picnicturen og i madpakkerne.

Prøv også disse pesto snurrer hvor der er fuldkornsmel i dejen og mozzarella osten er undladt!

Du vil helt sikkert sagtens kunne imponere dine middagsgæster med disse snurrer som en del af maden. Om det så er en bøf, en let salat eller tapas der står på menuen.

Pestosnurrer med mozzarella

Lækre sprøde snurrer med pesto og mozzarella.
Forberedelses tid: 15 minutter
Samlet tid: 2 timer 45 minutter
16 snurrer
Frysegnet: Ja
Holdbarhed: 2-3 dage

Ingredienser

  • 20 g gær
  • 3 dl vand
  • tsk salt
  • 3 spsk olie
  • 430 g hvedemel
  • 100 g basilikumspesto
  • 2 kugler frisk mozzarella ca 250 g

Fremgangsmåde

  • Gæren opløses i vandet og olien kommes i.
  • Tilsæt mel og salt og ælt dejen godt sammen i 5 minutter, meget gerne på røremaskine.
  • Lad dejen hæve tildækket med husholdningsfilm og lunt i 45 minutter.
  • Drys godt med mel på bordet og rul dejen til en rektangel (ca. 35 x 65 cm.).
  • Smør pesto ud på hele fladen, riv osten i små stykker og fordel den ovenpå.
  • Fold den ene side 2/3 ind over midten og fold modsatte side helt over den anden, så du har 3 lag dej.
  • Skær så på den vandrette led 16 strimler.
  • Hold enderne af strimlen i hver hånd og sno modsat hinanden gerne 7 gange så den er godt snoet.
  • Den ene ende holdes med 3 fingerspidser, mens den anden ende snoes rundt om fingrene til en snurre. Afslutningen kommes ned i midten – gennem hullet hvor dine fingre er, så dejen ikke går op under bagning.
  • Snurrene fordeles på to bageplader med bagepapir.
  • Tænd ovnen på 200 grader (varmluft).
  • Lad pestosnurrerne efterhæve tildækket i 30 minutter og bag dem i 20 minutter, en plade ad gangen. Lad dem køle af på en bagerist. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
  • Du kan sagtens fryse dem ned. Når de tages ud af fryseren kan anbefales, at lade dem ligge på køkkenbordet indtil ovnen af varm på ca. 175 grader. Giv dem ca. 7 minutter, ikke for meget så bliver de tørre, men lige nok til de stadig er bløde indeni og igen får den dejlige sprøde kant.
  • Et tip når du fryser dit bagværk ned er, at du gør det så snart det er bagt og afkølet. Venter du til efter et par dage er de måske blevet en smule tørre og du vil hive de samme halv tørre snurre ud af fryseren igen.
  • Et lille tip! Hvis det er svært at forstå hvordan de skal snurres, så find en nem youtube video, hvis min forklaring på at snurre, slet ikke giver mening.

2 reaktioner

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..