Brændende kærlighed.
Her får du opskriften på en skøn omgang brændende kærlighed med en mos lavet på pastinak og kartofler.
I opskriften her, har der sneget sig lidt flere grøntsager ind. Bacontern er stegt sammen med svampe og forårsløg. En virkelig skøn blanding til at toppe kartoffelmosen med.
Det kan anbefales at servere bagte rødbeder til sådan en portion. Det smager virkelig også skønt!
Brændende kærlighed
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 40 minutter minutter
4 personer
Ingredienser
- 250 g pastinakker skrællet og i tern
- 750 g kartofler skrællet og i tern
- 1 dl mælk
- 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber
- 300 g bacontern
- 1 løg i tern
- 1 bundt forårsløg ca. 1 ½ cm. lange stykker
- 400 g champignon
- Lidt salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog kartofler og pastinakker møre i en gryde i ca. 20 minutter.
- Steg bacon sprødt på en tør varm pande. Tag bacon af panden og lad det dryppe af på et stykke papir.
- Hæld det meste af fedtet fra panden og steg løg, forårsløg og svampe derpå, krydr med lidt salt og peber.
- Til sidst vendes bacon i blandingen i.
- Hæld vandet fra kartofler/pastinakker. Varm mælken, hæld det i gryden og mos godt, til mosen får den ønskede konsistens. Smag til med salt og peber. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Du kan her finde mere inspiration til aftensmaden.
Brændende kærlighed er helt sikkert en klassisk ret blandt mange. Det er den i hvert fald i min verden. Noget jeg mindes fra min barndom. En lækker cremet kartoffelmos og sprøde bacontern.