Citron mynte dressing

Citron mynte dressing.

Her får du en super lækker og frisk citron mynte dressing. Opskriften er meget simpel og du skal bare komme alle ingredienserne i en minihakker, blender eller hvad du har derhjemme.

Denne dressing kan bruges til mange forskellige retter, såsom pitabrød, spinatpandekager med fyld, som dip til aftensmaden, eller som dressing til en god salat.

Nogle gange kan det være svært at finde den helt rigtige dressing, der passer godt til det kød og tilbehør, som man har bestemt sig for at lave. Så her får du et god bud.

Citron mynte dressing

Forberedelses tid: 5 minutter
Samlet tid: 10 minutter
2 dl

Ingredienser

  • 150 g græsk yougurt
  • Saft fra en halv citron
  • 1 nip salt og lidt peber
  • 2 håndfulde mynte
  • 1 tsk akaciehonning

Fremgangsmåde

  • Pluk myntebladene af stilken og kom alle ingredienserne i en minihakker.
  • Blend til mynten er finthakket og hæld det i en skål. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mynte i maden…

De fleste af os forbinder helt sikkert mynte med en god cocktail. Gerne en iskold Mojito. Som er en skøn drink med rørsukker, frisk lime, lys rom og danskvand.

Men! Mynte kan SÅ meget mere. Mynte dressing og mynte generelt er ofte brugt i det mellemøstlige køkken. Hvor de generelt er fantastisk gode til at krydre deres mad og frembringe skønne smage.

Dét kan vi godt lære meget mere af…

Mynte bruges i kødretter såsom lam, i salater, dressinger, i the og fx i en kande med koldt vand smager det også helt fantastisk.

Når du bruger det i fx salater kan det anbefales at hakke det meget fint. Det kan være ret voldsomt at tykke på store stykker af mynteblade, da smagen kan være meget kraftig og parfumeret.

Citron mynte dressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering
Du vil måske også kigge på..