Home bagværk Hindbær chia muffins

Hindbær chia muffins

by Maria
Hindbær chia muffins

Sukkerfri hindbær chia muffins!

Svampede og lækre hindbær chia muffins. De er uden tilsat sukker og så er de utrolig nemme at lave.

De skønne muffins er gode til både store og små. Til eftermiddags sulten, med på farten og så er de et sikkert hit i madpakken til skolebørnene.

Til trods for at jeg har bagt de søde muffins i papairsforme vil jeg anbefale at bage dem i silikoneforme. Da de er uden fedt sidder de små kager hurtigt fast i papirsformene. Hvis du bruger papirsforme vil jeg anbefale dig at komme lidt fedtstof i først. F.eks. smagsneutral rapsolie.

Oftest bruger jeg silikoneforme, det fungere altid super godt.

Hindbær chia muffins

Hindbær chia muffins

Sukkerfri hindbær chia muffins! Svampede og lækre hindbær chia muffins. De er uden tilsat sukker og så er de utrolig nemme at lave. De skønne muffins er gode til både store og små. Til eftermiddags sulten, med på farten og… muffins Hindbær chia muffins European print
portioner: 6 stykker forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 2 dl. havregryn
  • 3 dadler
  • 1 dl. mælk
  • 2 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 dl. hindbær, gerne optøet fra frost

Sådan gør du:

  • Havregryn, æg, dadler, mælk, æg, bagepulver og vaniljesukker blendes
  • Dejen kommes i en skål og chiafrøene vendes i
  • Lad dejen trække i 15 minutter og rør i den et par gange undervejs
  • Kom halvdelen af hindbærrene i dejen og gem resten til at komme på toppen
  • Fordel dejen i 6 muffinsforme og kom resten af bærrene på toppen
  • Bag dine muffins ved 175 grader i 30 minutter og lad dem afkøle på en rist. Velbekomme!
Hindbær chia muffins

Du kan finde flere opskrifter på bagværk lige her!

2 comments

Christina Juhl 26. september 2019 - 8:53

Hej.
Mine blev desværre ret tørre/kompakte og de sad fast til papiret.. Hmm. Ved du hvad jeg måske har gjort forkert?
Mvh. Christina

Reply
Maria 26. september 2019 - 11:43

Hej Christina,
Nå øv! Det kan være lidt svært for mig at svare på.
Men jeg vil anbefale dig at bruge silikoneforme. Det er altid bedst, specielt når man bager uden fedtstof.
Ovne kan være lidt forskellige ift varmen, så måske har de fået lidt for høj varme.
Jeg håber at du kan bruge mit svar til noget.
Kh. Maria

Reply

Leave a Comment