Home aftensmad Kødboller

Kødboller

by Maria
Kødboller

Nemme og super lækre kødboller!

Med bl.a. parmesan og krydderier får du hurtigt rørt en fars til lækre kødboller. Server dem i en pastaret, tomatsuppen eller til en god salat. Der er mange muligheder for, hvordan de kan serveres. På billedet er kødbollerne serveret med en couscous salat og fuldkorns fladbrød med hvidløg.

De er super nemme at lave og velegnet til hele familien. Søger du en ekstra nem opskrift til aftensmaden kan du prøve one pot pasta og evt. servere dem dertil.

Både kødbollerne og pasta retten er hurtigt lavet og du vil få en skøn gang aftensmad uden at bruge så længe i køkkenet.

Kødboller

Kødboller

Nemme og super lækre kødboller! Med bl.a. parmesan og krydderier får du hurtigt rørt en fars til lækre kødboller. Server dem i en pastaret, tomatsuppen eller til en god salat. Der er mange muligheder for, hvordan de kan serveres. På… aftensmad Kødboller European print
portioner: 4-6 personer forberedelse: tilberedning:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

ingredienser

  • 500 g. hakket svinekød (eller okse hvis du ønsker det)
  • 1 håndfuld frisk basilikum, hakket
  • 50 g. revet parmesan
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 lille løg, i fine tern
  • 1 æg
  • ½ dl. minimælk
  • 1 tsk. oregano
  • 1 tsk. salt og lidt peber

Sådan gør du:

  • Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål til farsen får en ensartet konsistens
  • Den skal "hænge godt sammen"
  • Tænd ovnen på 190 grader
  • Form kødbollerne og kom dem på en bageplade med bagepapir
  • Ca. en lille spsk. til hver kødbolle
  • Kom kødbollerne i ovnen i ca. 18-20 min. - er du usikker på om de er færdige så del en over og tjek indeni
  • Når kødbollerne er kommet ud af ovnen kan sagtens hurtigt brune dem af på panden i lidt olie, for at få lidt stegeskorpe men det er ikke nødvendigt og slet ikke hvis de skal ned i en ret. Velbekomme!

 

Kødboller

Leave a Comment