Aftensmad på 15 minutter – kylling i kokos med karry!
Med denne opskrift på kylling i kokos med karry og grøntsager – så bliver det ikke nemmere!
Har du lidt krydderier som “basis lager” i dit køkken? Så mangler du kun en pose frosne grøntsager, kokosmælk og noget kylling.
Alle delene er noget jeg har fast i mit køkken. Det gør det nemt at kunne lave en omgang hurtig aftensmad. Langt hurtigere end hvis du ringer til pizzamanden og han også skal levere det!
Det er ikke en ret hvor der bliver kræset for maden men den smager skønt og de få krydderier der tilsættes, giver en dejlig smag som også sagtens kan spices op. F.eks. med lidt chili, chilisauce eller hvad I er til.
Prøv retten – den er så nem og hele familien kan være med!
Kylling i kokos
Ingredienser
- 400 g. kyllingbryst i tern eller tynde strimler
- 1 dåse kokosmælk
- 3 tsk. karry
- 1 tsk. stødt koriander
- 1 tsk. hvidløgspulver
- Saft fra 1 lime
- 1 tsk. salt og lidt peber
- 1 spsk. olie
- 1 pose frosne grøntsager (ca. 500 g.)
- Peanuts
Fremgangsmåde
- Opvarm en gryde eller wok med olie.
- Kom kyllingen i gryden, svits 1 minut, tilsæt krydderierne og giv det et par minutter mere.
- Hæld kokosmælken i gryden og lad væsken koge op, for at få smagen ud i kokosmælken.
- Tilsæt de frosne grøntsager og limesaften og lad det simre ved middelvarme, indtil grøntsagerne er blevet varme.
- Imens koges dine nudler og retten er klar til servering. Velbekomme!
Kylling i kokos med med lidt krydderier og en pose frost grønt, er noget jeg har lavet mange gange! Fordi det bare er så super nemt. De dage hvor jeg bare er fuldstændig idéforladt eller ikke orker at lave det planlagte, som står på madplanen, så er det her en af opskrifterne som jeg laver!
Ofte når jeg hopper i køkkenet og laver en lyn hurtig omgang aftensmad, så tager jeg bare noget af det jeg har i skabene og køleskabet. Så endelig er der en af de ekstra lyn hurtige opskrifter her på bloggen!
En reaktion
Hvilke nudler bruger du?