Kylling med mozzarella og pesto

Saftig kylling med mozzarella og pesto!

Her får opskriften på en super nem og virkelig lækker kylling med mozzarella og pesto. Kyllingen er vendt i serrano skinke som bliver sprød efter en tur på panden.

Kyllingen bliver meget saftig og får en fantastisk smag fra fyldet. Du kan også komme rød pesto i, i stedet for den grønne som er brugt her.

Jeg laver ofte min pesto selv og meget ofte er det en basilikums pesto som denne her.

Du kan sagtens købe en pesto i supermarkedet. Når jeg køber en færdiglavet pesto, så tager jeg altid en af dem fra køl. De er mere friske og smager mere af hjemmelavet frisk pesto.

Kylling med mozzarella og pesto

Forberedelses tid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
4 personer

Ingredienser

  • 4 kyllingbryster
  • 4 spsk grøn pesto
  • 1 kugle frisk mozzarella
  • ½ tsk salt og lidt peber
  • 8 skiver serrano skinke
  • Lidt olie til stegning

Fremgangsmåde

  • Skær en "lomme" i hvert kyllingbryst, det skal ikke skræres helt igennem og enderne skal heller ikke skæres op.
  • Riv mozzarellaen rør det godt sammen i en skål med pesto, salt og peber.
  • Fordel fyldet i det 4 kyllingbryster og kom 2 stykker serrano skinke om hvert stykke kød.
  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Opvarm en pande med lidt olie og brun kødet godt af på begge sider. Sammenlagt ca. 5 minutter.
  • Kom kødet i et ovnfast fad og giv det 15 minutter i ovnen. Imens kan du tilberede tilbehøret til kyllingen. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Kylling med mozzarella og pesto

Til kyllingen lavede jeg en perlespelt salat med honningbagte gulerødder, grønkål og edemammebønner. Det var lidt en freestyle – så jeg har desværre ikke en opskrift på salaten.

Men du kan finde flere forskellige slags opskrifter på salater og grønt lige her!

En reaktion

  1. Jeg tilsatte rødløg og rød peberfrugt til mozzarella og pesto fyldet og kyllingfilleterne smagte lækkert.
    Tak for denne dejlige og nemme opskrift. Vil klart prøve nogle af de andre opskrifter

Har du spørgsmål eller har du prøvet denne opskrift? Fortæl mig hvordan det gik!

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..