Nye kartofler med krydderurter.
Nye kartofler med krydderurter dét er altså SOMMER! Kartofler der lige er blevet høstet, kogt kort tid og vendt med friske krydderurter, det smager helt fantastisk. Så simpelt men så godt.
Du kan også bruge kartoflerne i denne cremede kartoffelsalat!
De nye kartofler skal altid have overraskende kort tid i det kogende vand. Der må nemlig gerne være en smule bid i.
Nye kartofler med krydderurter
Forberedelses tid: 10 minutter minutter
Samlet tid: 30 minutter minutter
4 personer
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1-2 dage
Ingredienser
- 800 g nye kartofler
- 2 håndfulde friske krydderurter fx dild og persille
- Lidt olivenolie
- Flagesalt og lidt friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Skrub kartoflerne godt for jord og den løse skræl.
- Der må gerne sidde skræl på kartoflerne.
- Kog kartoflerne i 10 minutter.
- Sluk for varmen og lad dem trække i vandet i yderligere 10 minutter.
- Skyl kartoflerne i koldt vand og kom dem i en skål.
- Vend kartoflerne i smør eller olie, flagesalt, peber og grofthakket krydderurter.
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed