One pan med laks og asparges.

Her kan du finde opskriften på en super nem one pan med laks og asparges. Derudover finder du også blomkål og kartofler i fadet.

Idéen med en omgang one pan er, at alt tilberedes i bradepanden. Så det er meget lidt du skal gøre når først maden er sat i ovnen. One pan retter er helt perfekte til hverdagens madlavning hvor man helst ikke vil bruge for længe i køkkenet.

One pan med laks og asparges

2 portioner
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 2 dage

Ingredienser

  • 400 g kartofler
  • 400 g blomkål
  • 8 asparges
  • 2 stykker laks
  • 4 spsk olie
  • tsk salt og peber

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 190 grader (almindelig ovn).
  • Skyl og skrub kartoflerne. Der må gerne være skræl på.
    Skær dem i små tern og skær blomkålen i buketter.
  • Kom begge dele på på en bageplade med bagepapir og fordel 3 spsk olie på.
    Drys med 1 tsk salt og lidt peber.
    Giv kartofler og blomkål 15 minutter i ovnen.
  • Skru ovnen ned på 170 grader.
    Kom laks og asparges på bagepladen og tilbered det i ydeligere 12 minutter.
    Så er der mad. Velbekomme!
Udskriv
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed

 

Mere inspiration til opskriften.
  • Hvis du ikke er så vild med blomkål, så kan du sagtens bruge broccoli eller noget helt tredje. Jeg vil dog anbefale dig at prøve bagt blomkål. Det smager fantastisk godt og helt anderledes end når det er kogt.
  • De fleste synes at det altid er lækkert med lidt dressing eller noget sauce til maden. Her kan jeg anbefale en dressing. Du kan finde inspiration lige her.

Laks i bradepande.

Laks i bradepande med grøntsager er virkelig en meget nem og hurtig omgang aftensmad.

Til denne portion har jeg brugt en mindre bradepande. Du kan sagtens komme alle råvarerne på den bradepande, der typisk følger med en ovn. Her vil der kunne være til 4 personer. Jeg vil bare anbefale at komme laksen i et fad for sig. Når man laver mad i en bradepande til 4 personer og der er så meget grønt, så kan det godt knibe lidt med pladsen.

Laksen og bradepanden kan sagtens tilberedes i ovnen samtidig. Vær opmærksom på at blomkål og kartofler stadig skal tilberede i længere tid en laks og asparges skal.

Selve konceptet om at alle ingredienser blot skal på én pande, kommer fra de mere velkendte one pot pastaretter. Jeg er selv vild med konceptet om lækker mad med minimalt arbejde – uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Her bruges ganske få ingredienser men man behøves ikke altid så meget før det smager fantastisk godt.

Du kan med fordel servere en lækker sauce til, der passer sig godt til fisk. Det er ofte, at en god hvid sauce er oplagt til laks, som i denne her opskrift er hovedfokus.

One pan med laks og asparges

2 Responses

  1. Hej med dig,

    Nyder altid dine opskrifter.

    Er det muligt, at få en søge knap, så man kan søge i opskrifterne. Det vil være en stor hjælp for mig og måske også andre.

    Nyd din ferie.

    Kh.
    Linda

    1. Hej Linda,
      Tak for din besked. Det er dejligt at du skriver og spørger.
      Kan du ikke se et søgefelt øverst på siden?
      I boksen står der; søg efter opskrift.
      Jeg har fået lavet min blog lidt om, så det er så fint at få input, så det er nemmest muligt for jer der bruger den at finde rundt 🙂
      Kh Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Du vil måske også kigge på..