Pasta med salsiccia.
Her finder du opskriften på pasta med salsiccia pølse og rød peberfrugt. En skøn og ret simpel pastaret med den krydrede og salte salsiccia pølse.
Det er en ret hvor der ikke er mange forskellige ingredienser i men dem der er spiller godt sammen. Det kan anbefales at bruge en god pasta til retten. Måske du har en favorit?
Pasta med salsiccia
Ingredienser
- 400 g spaghetti
- Olivenolie
- 1 rødløg
- 4 fed hvidløg
- 2 røde peberfrugter
- 300 g salsiccia pølse
- ⅓ dl kogevand fra pastaen
- 2 tsk tørret salvie
- 50 g parmesan
- 1 spsk friskhakket basilikum
- 1 citron, skallen derfra
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
- Pil og skær løg og hvidløg i fine tern.Halver peberfrugterne, fjern kernehus og skær i tynde strimler.
- På en varm pande med lidt olivenolie sauteres løg, hvidløg og peberfrugt af.
- Kødet fra pølserne klemmes ud af skindet og kommes på panden. Steg det i 4-5 minutter.
- Kom spaghettien på panden med kogevandet, tørret salvie og revet parmesan.Vend pastaen med citronskal, frisk basilikum og lidt olivenolie.Smag til med salt og peber. Velbekomme!
Oftere stillede spørgsmål til Salsiccia.
Hvad er Salsiccia? Det er en pølse som oftest er lavet på svinekød. Salsiccia bruges meget i det italienske køkken. Det er en krydret pølse og de kan variere meget i smag og hvilke krydderier der er brugt. Så man må prøve sig lidt frem for at finde den slags man bedst kan lide. Pølsen smager fantastisk godt på fx pizza og i pastaretter.
Den er løs i kødet og ikke som andre faste pølser man kender. Derfor klemmes den ud af skindet og tilberedes i mindre stykker eller kommes direkte på toppen af pizzaen, inden pizzaen kommes i ovnen.
Hvor kan man købe Salsiccia? I de fleste større supermarkeder findes der et udvalg af pølserne. Ellers skal man lede i special butikker eller på nettet.
Hvad kan man bruge i stedet for salsiccia pølse? Det er svært helt at erstatte med andre råvare. Men man kan fx bruge bacon som er salt ligesom pølsen men ikke krydret på samme måde. Her vil en smule chorizo kunne give lidt kant.