Peanutbutter dip.
Her finder du opskriften på en lækker og cremet peanutbutter dip. En lækker dip som er oplagt at servere til rispapirsruller.
Foruden peanutbutter er dippen lavet af soya, lime, honning og rørt med lidt vand. Vandet gør dippen mere let, cremet og ikke så tyk.
Dippen holder sig fint i køleskabet i en uges tid.
Peanutbutter dip
En lækker cremet peanut dip. Perfekt til rispapirsruller og asiatiske salater.
Forberedelses tid: 5 minutter minutter
Samlet tid: 10 minutter minutter
Frysegnet: Nej
Holdbarhed: 1 uge på køl
Ingredienser
- 120 g chruncy peanutbutter
- 2 spsk soya sovs
- Saft fra 1 lime
- 1/2 dl vand
- 1 spsk akacie honning
Fremgangsmåde
- Rør peanutbutter, honning og soya sammen.
- Kom limesaften i.
- Til sidst tilsættes vandet.
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed
Mere inspiration til opskriften.
- Når du laver rispapirsruller kan du komme lidt af dippen ind i rullen i stedet for at dyppe rullen i skålen bagefter.
- Dippen kan også bruge i en nudelsalat. Du kan lave en cremet nudelsalat hvor dippen vendes i nudlerne og derefter med grøntsager.
- Brug også dippen til fx kyllingspyd.