Rodfrugtfad med kylling og ost.
Lækkert rodfrugtfad med kylling og ost.
Ja! Det kan nok være svært at ane dem men under kylling, ost og avocado der gemmer sig nogle ovnbagte rodfrugter.
Kombinationen her er virkelig god og en perfekt omgang “comfort food”. Et skønt fad hvor det hele serveres samlet og lige til at spise som det er.
Rodfrugtfad med kylling og ost
Forberedelses tid: 15 minutter minutter
Samlet tid: 45 minutter minutter
2 personer
Ingredienser
- 500 g rodfrugter, knoldselleri/pastinak/gulerødder/kartofler
- 1 rødløg i grove skiver
- 250 g kylling i tern
- 2 tsk salt og lidt peber
- 1½ tsk spidskommen
- ½ tsk stødt koriander
- 1 fed hvidløg presset
- 4 spsk olie
Derudover
- 1 citron, skallen derfra
- 40 g revet mozzarella
- 1 avovado i tern
- Evt friske koriander
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 190 grader.
- Skræl og skær rodfrugterne i mundrette stykker og kom dem i et fad.Vend 2 spsk olie, 1 tsk salt og lidt peber i og kom fadet i ovnen i 20 minutter.
- I en skål blandes citronskal, spidskommen, koriander, hvidløg, 1 tsk salt og lidt peber sammen med 2 spsk olie.
- Vend kyllingen i marianden. (Har du god tid så må kødet gerne trække i 30 minutter i marianden inden det steges).På en varme pande brunes kyllingen af ved høj varme i 3-4 minutter.
- Kyllingen ligges ovenpå rodfrugterne og osten drysses på.Kom fadet i ovnen i 15 minutter mere.Inden servering fordeles avocado ternene på toppen og evt. friske koriander. Velbekomme!
Del din mad med mig på InstagramBrug @madogkaerlighed eller #madogkærlighed